News

Persbericht

Uncategorized

De connectie tussen het Belgische De Lille en Italië wordt sterker. De Lille NV presenteerde op AGRIBEX de Venieri VF1.63C op haar stand. Een officiele samenwerking met de Italiaanse fabrikant van grondverzetmachines werd na grondige voorbereidende gesprekken officieel op 4 december.

De firma VF Venieri introduceert sedert 1948 tal van innovaties binnen de branche. In 1968 brachten ze de eerste machine voor grondverzet met hydrostatische transmissie op de markt. Het recent vernieuwde gamma bestaat uit knikladers, wielladers en graaflaadmachines.

De VF1.63C – kan ingezet worden waar andere machines door hun dimensies of gewicht niet geraken of toegelaten zijn.

De VF1.63C – kan ingezet worden waar andere machines door hun dimensies of gewicht niet geraken of toegelaten zijn.

Een eerste model is reeds op stock bij De Lille NV. De VF1.63C is een uiterst compacte kniklader die over alle hedendaagse comfort en technologie beschikt. Een YanMar motor levert 50 pk en geeft de kniklader een topsnelheid tot 39km/u. Het geringe gewicht van de machine (vanaf 3.300kg.) en de afmetingen (1365 mm breed of breder) zorgen ervoor dat de 1.63C ingezet kan worden waar andere machines door hun dimensies of gewicht niet geraken of niet toegelaten zijn.

VF Venieri klanten kunnen vanaf nu rekenen op een sterke support vanuit De Lille als importeur die beschikt over een efficiënte after sales service, een uitgebreid netwerk verdelers en een spare parts divisie met wekelijkse directe bevoorrading uit Italië in eigen beheer. Dit gekoppeld aan een ervaren team bij Venieri in Italië staat garant voor een degelijke service. Beide firma’s vieren in 2018 een jubileum. Samen hebben deze firma’s 120 jaar ervaring binnen de sector!

Loader Type Max Power (HP) Max Power (KW) Max Weight (KG) Bucket Capacity (m3) Kinematics Digging depth (mm)