News

Opleiding bij De Lille NV

Om het eigen distributienetwerk en personeel up-to-date te houden, organiseert De Lille NV op regelmatige basis opleidingen. Zo zorgen we er samen voor dat bij eindklanten geen kostbare tijd verloren gaat. De probleemdiagnose, analyse en de uiteindelijke oplossing/herstelling nemen bij correct getraind personeel immers minder tijd in beslag.

OP VERPLAATSING
Bij grote wijzigingen gaat het De Lille NV personeel op verplaatsing een intensieve producttraining volgen in de hoofdzetel van de fabrikant. De kennis zetten ze over op het distributienetwerk.

ople-2

Op 6 maart ontvingen we in onze kantoren meneer Mauro Bignardi, after sales manager bij Venieri om aan 6 eigen personeelsleden een doorgedreven producttraining te geven.

ople-3

Op 15 maart mochten we de mensen van SMB GENDEREN BV en Verschoor Handel&Techniek BV verwelkomen voor een door ons gegeven MERLO opleiding.

ople-4

Ondertussen wordt ook het eigen personeel op vlak van EHBO bijgeschoold. Eerder werd geïnvesteerd in een AED (automatische externe defibrilator).
Omdat voorkomen nog steeds beter is dan genezen is al het personeel op de hoogte van alle geldende veiligheidsmaatregelen.

ople-5

Loader Type Max Power (HP) Max Power (KW) Max Weight (KG) Bucket Capacity (m3) Kinematics Digging depth (mm)