News

LMB P. Leenders: Nieuwe Venieri distributeur voor Noord-Limburg en Noord-Brabant

Leenders is ruim 40 jaar actief als mechanisatiebedrijf. Vader en zoon Leenders runnen samen met de rest van de familie een vestiging in Liessel en Hooge Mierde.

Een bedrijf met 14 medewerkers onderweg en in de werkplaats.

Op de beide genoemde vestigingen is Leenders dealer voor o.a. Valtra tractoren, Kuhn en BECO.

Daarnaast zijn ze actief met de in en verkoop van Valtra nieuwe en gebruikte onderdelen (waarmee ze internationaal bekendheid hebben. Zelfs geëmigreerde Nederlandse boeren in Canada weten Leenders te vinden.

We kwamen met LMB Leenders in contact omdat Leenders de vraag kreeg van één van hun vaste klanten voor een wiellader. Ondanks dat de concurrentiestrijd pittig was werd het een Venieri.

Ondertussen is de eerste Venieri 4.63H dan ook verkocht en is daarmee de eerste deal gemaakt.

Gedurende het intensieve contact leerden we Piet Leenders kennen als een man met veel techniek en ervaring in zijn bloed. Hij was dan ook enthousiast over Venieri omdat hij al enkele oudere Venieri’s in onderhoud heeft.

Afgelopen week heeft DE LILLE gezorgd voor 2 demo machines van het merk Venieri. Een 1.63C compacte 3 ton knik-wiellader en de bijzondere 8.63TL knik-wiellader met een telescoopmast.

Deze machines laten zien waartoe het merk in staat is.

DE LILLE hoopt op een langdurige samenwerking en wenst de familie Leenders veel succes met de verkoop van Venieri in Noord-Limburg en Noord-Brabant.

Voor contact ga naar https://www.lmbleenders.nl/

Loader Type Max Power (HP) Max Power (KW) Max Weight (KG) Bucket Capacity (m3) Kinematics Digging depth (mm)